Schuifwandkasten Terrasoverkappingen Horren Kunststof kozijnen Zonweringen Vloeren Keukenrenovatie

Schuifwandkasten

Terrasoverkappingen

Horren

Kunststof kozijnen

Zonweringen

Vloeren

Keukenrenovatie

Vloeren

Wat is een pvc vloer
Pvc vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen pvc. Pvc vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

Waarom een pvc vloer?
De pvc vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. En dat is ook niet zo gek want de pvc vloer heeft u veel te bieden. Pvc vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. Pvc staat erom bekend geluiddempend te werken, het vermindert dus omgeving- en contactgeluiden. Pvc is tevens zeer geschikt in de combinatie met vloerverwarming. Pvc vloeren zijn dankzij de huidige technieken niet of nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Waarschijnlijk heeft u al tal keren over een pvc vloer gelopen zonder dat u het in de gaten had.

Voordelen kort op een rijtje

  • Vochtbestendig
  • Voelbare houtstructuur
  • Weinig contactgeluid
  • Duurzaam
  • Makkelijk te leggen
  • Milieuvriendelijk
  • Zeer geschikt in de combinatie met vloerverwarming.          


Hoe wordt deze vloer gelegd?

Uniclic
Eerst laat u een  vakman beoordelen of uw ondervloer geschikt is voor deze variant. Wij komen altijd bij u thuis langs om dit te beoordelen. Deze  variant is de Uniclic, hierbij zijn de pcv stroken al op een ondervloer verlijmd. Hierdoor kun je net als bij parket en laminaat deze stroken in elkaar klikken en komt er dus geen lijmen bij kijken. Dit maakt het leggen natuurlijk een stuk eenvoudiger.

Onderhoud
In de fabriek worden pvc-stroken voorzien van een PU-afwerking. Dit is een beschermingslaag die slijtage tegengaat. De vloer is hierdoor eenvoudig te onderhouden. Stofzuigen en vervolgens met de dweil er overheen is voldoende. Aan te raden is om direct na de installatie de vloer eerst goed te behandelen met een “polish”, hierdoor worden alle naden gesloten en krijgt uw vloer een extra beschermingslaag. Geadviseerd wordt dit jaarlijks te herhalen, hierdoor kan de levensduur van een pvc vloer oplopen tot wel 25 (!) jaar. 

Klik pvc

 

Plak pvc

Heeft u nog vragen over pvc vloeren of wilt u een vrijblijvende prijsopgave, kom gerust langs in onze showroom. U kunt ons natuurlijk ook bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook

Please publish modules in offcanvas position.