Schuifwandkasten Terrasoverkappingen Horren Kunststof kozijnen Zonweringen Vloeren Keukenrenovatie

Schuifwandkasten

Terrasoverkappingen

Horren

Kunststof kozijnen

Zonweringen

Vloeren

Keukenrenovatie

Screens

Een screen is een vlak hangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is. Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van gekozen kleur en situatie, behouden. Het screen-systeem bestaat uit een cassette, buis, screendoek en een onderlijst. Het screendoek is voorzien van een aluminium onderlijst met daarin een verzwaring aangebracht, deze glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden. De cassette, geleiders en onderlijst zijn in veel gevallen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Hoe zwaarder de onderlijst en hoe stabieler de oprol-as des te "strakker" het doek zal staan en des te meer wind deze kan verdragen.

Screens zijn over het algemeen in twee uitvoeringen leverbaar: de standaard screen of zip SCREEN (windvast screen) model. De zip SCREEN is een windvast screen waarbij het doek in de geleiding wordt geborgd d.m.v. een rits. Dit model wordt ook wel ritsscreen genoemd.

Bedieningen
De buis wordt aangedreven door een bandbediening , mono-bediening binnen of buiten of een elektromotor.

Screen doeken en kleurmogelijkheden
Binnen de wereld van de screens zijn er talloze mogelijkheden in de kleuren van doeken.. Elke kleur doek heeft verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan doorzicht van zowel buiten naar binnen als binnen naar buiten, lichtdoorlaatbaarheid, reflectie  van zonlicht en absorptie.

Heeft u nog vragen over screens of wilt u een vrijblijvende prijsopgave, kom gerust langs in onze showroom. U kunt ons natuurlijk ook bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hieronder ziet u enkele doekstructuren die mogelijk zijn bij screens.

 

Facebook

Please publish modules in offcanvas position.